Ons laatste nieuws

Wie zijn wij?

Expediteurs zijn er vele, van groot tot klein. Merzario is niet de grootste, maar we zijn wél onderscheidend. Met name door onze service, onze transparante aanpak en de wijze waarop we met onze klanten meedenken. Dat laatste doen we proactief. Dit alles, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maakt Merzario een specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen. Wij zijn een betrouwbare, financieel gezonde en digitaal vooruitstrevende expediteur en hebben alle logistieke services onder één dak. Bekijk hieronder ons laatste nieuws.

Cathay Pacific had 7 daagse stop op Internationale vrachtvluchten

10-jan-2022: Cathay Pacific heeft vorige week alle lange afstand vrachtvluchten voor 7 dagen gestopt van en naar Hong Kong. De maatschappij uit Hong Kong deed dit na nieuwe quarantaine regelgeving voor bemanning die uit Hong Kong komen.

Lockdown in Ningbo aangescherpt

10-jan-2022: Ondanks de strenge lockdown in de Chinese havenstad Ningbo zijn de volumes die de haven verwerkt niet gedaald volgens de Chinese staatsmedia.

Palmerola International Airport van start!

10-jan-2022: Na vijf jaar plannen en ontwikkelen is het nieuwe vliegveld bij de hoofdstad van Honduras geopend. De eerste geplande vluchten zijn vertrokken en de eerste passagiers zijn verwelkomd.

Happy New Year! Best wishes for 2022

03-jan-2022: Merzario wenst u het beste voor 2022 in goede gezondheid

Amerikaanse havens krijgen kerstcadeau van 240 miljoen dollar

03-jan-2022: De Amerikaanse overheid heeft voor 240 miljoen dollar aan subsidie toezeggingen gedaan aan 25 havens verspreid over de Verenigde Staten.

Containers stapelen op in Antwerpse spoorterminal

03-jan-2022: Door werkzaamheden op het Duitse spoor staan de containers opgestapeld op een spoorterminal in Antwerpen. Deze containers hadden al lang onderweg moeten zijn naar andere plaatsen in Europa. De werkzaamheden leggen een grote druk op de capaciteit van het spoorvervoer en schaden het imago hiervan.

Incoterms, hoe zat het ook al weer