• Betrouwbare partner in logistics.

  Expediteurs zijn er vele, van groot tot klein. Wij zijn niet de grootste, maar we zijn wél onderscheidend.

  Over onsDirect contact
 • Probleemloze verzending van uw luchtvracht.

  Uw goederen moeten snel van de ene naar de andere plaats. Daarom kiest u voor verzending per vliegtuig. U zoekt een betrouwbare expediteur met kennis van zaken die alles voor u regelt.

  LuchtvrachtOfferte aanvragen
 • Uw partner in zeevracht.

  Vervoer kost geld, goed vervoer levert geld op. Dat vinden wij. Wij kijken naar meer dan alleen het tarief en het verschepen van containers.

  Zeevracht Offerte aanvragen

Welkom bij
Merzario

Expediteurs zijn er vele, van groot tot klein. Wij zijn niet de grootste, maar we zijn wél onderscheidend. Met name door onze service, onze transparante aanpak en de wijze waarop we met onze klanten meedenken. Dat laatste doen we proactief. Dit alles, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maakt Merzario een ervaren specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen. Wij zijn een betrouwbare, financieel gezonde en digitaal vooruitstrevende expediteur en hebben alle logistieke services onder één dak.

Wij geloven heilig in persoonlijk contact en heldere communicatie. Wij denken mee met onze klanten. Dit zijn geen loze woorden, de praktijk heeft dit al vele malen aangetoond . Onze mensen staan 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn. Zij hebben kennis van zaken, denken met u mee en zoeken, zeker in bijzondere situaties, samen met u naar een passende oplossing. Zoals het vinden van ruimte op een containerschip of in het vrachtruim van een vliegtuig in een last minute-situatie. Ervaar het zelf of vraag het na bij een van onze vele vaste klanten.

Offerte
aanvragen

Onze medewerkers zitten voor u klaar en helpen
u graag op weg. Neem hier direct contact met ons op.

Onze diensten

Luchtvracht

Uw goederen moeten snel van de ene naar de andere plaats. Daarom kiest u voor verzending per vliegtuig. U zoekt een betrouwbare expediteur met kennis van zaken die alles voor u regelt. Onze luchtvaartspecialisten zijn thuis in de wereld van de airlines, de luchthavens en de afhandeling ter plaatse, ongeacht waar de eindbestemming zich bevindt.

Zeevracht

Goed vervoer levert geld op. Uw goederen moeten per schip van A naar B; vanuit Azië naar Nederland of vanuit Nederland naar elders op de wereld. Of u verstuurt goederen ‘cross border’, waarbij alleen de afhandeling in Nederland plaatsvindt. U zoekt een betrouwbare expediteur met kennis van zaken die alles voor u regelt.

Douane

Bij het in- of uitvoeren van goederen heeft u te maken met fiscale en juridische bepalingen. Die kunnen per land behoorlijk van elkaar verschillen. Een goed en vlot lopend douaneproces bespaart tijd én geld. Dus kan het vanuit financieel oogpunt interessant zijn alle formaliteiten rondom het douaneproces door professionals te laten uitvoeren.

Warehousing

De meeste goederen gaan direct naar de plaats van bestemming. Maar soms kan dat niet en heeft u behoefte aan tijdelijke opslag van uw goederen. Merzario biedt services voor opslag, overslag, orderbeheer en voorraadbeheer. Hiervoor beschikken wij over eigen faciliteiten. Of we maken gebruik van de faciliteiten van onze partners.

Waarom kiezen voor Merzario?

Merzario onderscheidt zich door onze service, onze transparante aanpak en de wijze waarop we met onze klanten meedenken. Dat laatste doen we proactief. Dit alles, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maakt Merzario een ervaren specialist op het gebied van zeevracht, luchtvracht, cross trading en alles daar omheen.

Wij zijn een betrouwbare, financieel gezonde en digitaal vooruitstrevende expediteur en hebben alle logistieke services onder één dak. Wij zijn wereldwijd actief en sterk vertegenwoordigd in Azië. Merzario beschikt over 11 eigen vestigingen over de gehele wereld: Nederland, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Vietnam, China en Hongkong.

Blijf op de hoogte

Wij geloven heilig in persoonlijk contact en heldere communicatie. Wij denken mee met onze klanten. Dit zijn geen loze woorden, de praktijk heeft dit al vele malen aangetoond . Onze mensen staan 24 uur per dag klaar om u van dienst te zijn. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

© Auteursrecht - Merzario 2021 | Website: Studio Carpe Diem