Douanediensten

Een goedlopend douaneproces bespaart u veel tijd. Bovendien kan het financieel interessant zijn om professionals in te schakelen om douanediensten voor u af te handelen.

Douanediensten, snel en kostenefficiënt
geregeld.

Bij het in- of uitvoeren van goederen heeft u te maken met fiscale en juridische bepalingen. Die kunnen per land behoorlijk van elkaar verschillen. Een goed en vlot lopend douaneproces bespaart tijd én geld. De zorgvuldige afhandeling van het douaneproces is daarom van groot belang.

Het kan daarom vanuit financieel oogpunt interessant zijn om alle formaliteiten rondom het douaneproces door professionals te laten uitvoeren. Dat voorkomt niet alleen vertraging bij de verzending of aflevering, maar zorgt er ook voor dat u niet teveel belastingen en heffingen hoeft te betalen. Onze douane experts adviseren u graag welke douanediensten het best bij uw organisatie passen.

Merzario biedt een ruim aanbod aan verschillende douanediensten aan. Wij hebben een eigen douane-afdeling waar ervaren specialisten werken. Zij beperken zich niet tot één bepaald type goederen maar staan u voor alle soorten lading bij met advies, accurate berekeningen, een vlotte afhandeling van de documenten en een tijdige afdracht van belastingen en heffingen. Merzario is bovendien AEO-gecertificeerd (Authorised Economic Operator).

Merzario is ook gespecialiseerd in andere logistieke diensten, buiten onze douanediensten!

Import, export, cross trade of special cargo: wij bieden u gemak in het hele logistieke proces. We vergelijken de tarieven en schema’s van alle zee- en/of luchtvaartmaatschappijen, (indien van toepassing) reserveren de ruimte en regelen de verzending en de ontvangst. Ook kunnen wij de inklaring, aflevering en administratieve afhandeling voor u regelen. Merzario beschikt namelijk over een eigen douane-afdeling. Wij werken met moderne digitale systemen. Via uw eigen account in ons portal blijft u op de hoogte van het verzendproces (track & trace). Zijn er bijzonderheden, dan nemen wij uiteraard contact met u op. Ook alle documentatie en de administratieve afhandeling is digitaal in ons portal beschikbaar.

De douanediensten
van Merzario

  • Invoeraangiften;

  • Uitvoeraangiften;

  • Vervoersaangiften NCTS;

  • Opslag en overslag van douanegoederen;

  • Fiscale vertegenwoordiging;

  • Het verzorgen van oorsprongsbescheiden (CvO, EUR.1) en legalisatie daarvan;

  • Begeleiding bij alle aspecten van het douaneproces, zoals tariefindelingen en rechtencalculaties;

  • Een vast aanspreekpunt.

Contact opnemen met
Merzario over douanediensten

Onze medewerkers van de douaneafdeling zitten voor u klaar en adviseren u graag welk van onze douanediensten het best bij uw situatie passen. Neem hier direct contact met ons op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Meer Merzario

Luchtvracht

Waar de eindbestemming ook is: bij Merzario verzenden we uw luchtvracht vlekkeloos.

Zeevracht

Goed vervoer levert geld op. Uw goederen moeten per schip van A naar B; Merzario staat voor u klaar.

Warehousing

Professionele opslag voor korte of langere termijn. Heeft u extra opslagruimte nodig?

Douanediensten

Een goedlopend douaneproces bespaart u veel tijd. Bij merzario helpen we u met het hele proces.

© Auteursrecht - Merzario 2021 | Website: Studio Carpe Diem